Karbantartó szett – OPN

Karbantartó szett segítségével tökéletesen ápolhatjuk és védhetjük kedvenc fitness eszközeinket. Az OPN Chemical cég gyártja Németországban ezeket a fajta spray-ket melyek teljes egészében megegyeznek a Horizon Fitness spray-el, egyedül a címke más a csom

Leírás

Karbantartó szett

Karbantartó szett segítségével tökéletesen ápolhatjuk és védhetjük kedvenc fitness eszközeinket. Az OPN Chemical cég gyártja Németországban ezeket a fajta spray-ket melyek teljes egészében megegyeznek a Horizon Fitness spray-el, egyedül a címke más a csomagoláson.

Karbantartó szett csomag tartalma:

Szilikon spray segítségével könnyedén szilikonozhatjuk a futópadunk szalagját, ezzel a megfelelő csuszást biztosítva a szalag számára.

Citrus tisztító spray segítségével könnyedén ápolhatjuk és tísztíthatjuk bármely fitnesz eszközünket. Csak fújjuk a szennyeződésre és töröljük le, nem csak tiszta lesz, de még kellemes citrus illata is lesz a terméknek.

Antisztatikus spray ezzel a sprayvel ápolhatjuk és védhetjük termékeinket. Fújja rá a termékre a spray-t és törölje szét az anyagot, ez biztosítani fogja, hogy ne legyenek lerakódások és ne legyen por a terméken.

PTFE spray ez egy speciális karbantartói spray. Ez a spray segítségével egy vékony film réteget vihetünk fel a termékeinkre ezzel védhetjük a lerakódásoktól, a portól, és a rovaroktól egyaránt. A forgó mozgó alkatrészeknél megakadályozza az un.- „visítás zajokat”

 

Az alábbi termékeket tartalmazza a csomag:

  • Szilikon Spray
  • Citrus tisztító spray
  • Antistatik spray
  • PTFE spray

Kiszerelés: 400ml (mindegyik spray)

Karbantartó szett