Miért Horizon?

Az egyre jobb és jobb termékek nem jönnek maguktól, teszünk értük.

Innováció, amely soha nem áll le

Globális hálózatunknak köszönhetően tervezőink mérnökeink kérdéseket tehetnek fel a világ másik felén élő kollégáiknak, és a válasz másnap reggel már a postaládájukban van. Ez a gördülékeny innovációs modell soha nem lassul le vagy áll meg.

Hozzáadott érték a vertikális integrációnak köszönhetően

A vertikális integráció azt jelenti, hogy szinte minden fő termékkomponens a vállalat tulajdonában lévő üzemek egyikéből származik. Ily módon teljes irányítást biztosítunk a tervezéstől a késztermékig. Ha nem mi gyártunk alkatrészt, alaposan ellenőrizzük beszállítóinkat, és megbizonyosodunk arról, hogy minden alkatrész hibátlanul működik együtt.

Meghallgatjuk Önt

Erősségünk az ügyfelek igényeinek meghallgatása és megválaszolása. Alaposan dokumentáljuk az összes támogatási hívást, és ezeket az adatokat elérhetővé tesszük minőségbiztosítási csapatunk számára, ahol a folyamat- és tervezési fejlesztések alapjául szolgálnak. Minél jobb a támogatásunk, annál jobbak a termékeink.

Megfelel a legmagasabb követelményeknek

Az Egyesült Államokban, Tajvanon és Sanghajban működő kutatás-fejlesztési csapatainkkal, valamint hat kontinensen található irodáinkkal összehasonlíthatjuk a legjobb piaci gyakorlatokat, és értékelhetjük folyamatainkat a legszigorúbb nemzetközi szabályozások alapján.

Családi vállalkozásból globális fitneszközösséggé

Ismerje meg, hogyan fejlődött anyavállalatunk, a Johnson Health Tech egyetlen ember víziójából globális erőművé, örökre újradefiniálva a fitneszt és a wellnesst. Családi vállalkozásból globális fitneszközösséggé

Tudjon meg többet a Johnson Health Tech-ről